Dr. Madalina Gorgan

Medic Specialist Gastroenterolog - Romania

Detalii Speaker

De profesie medic specialist gastroenterolog, Madalina Gorgan a ajuns sa inteleaga si sa redescopere beneficiile unei alimentatii sanatoase, drept urmare a decis sa se aventureze in calatoria deslusirii tainelor nutritiei prin cursuri de specialitate.

Combinatia celor 2 profesii (medic specialist gastroenterolog si tehnician nutritionist) este una perfecta, indreptata catre beneficiul celor din jur, dar si al ei. Primul caz care a beneficiat de toate cunostintele ei, a fost chiar propria persoana pentru ca greseli a facut si ea, iar acestea s-au intors impotriva corpului ei.

Ulterior, efortul de a fi sanatoasa a fost imens, insa a fost o motivatie suficienta pentru a se informa cat mai bine in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa si cum poate aceasta sa mentina echilibrul sanatatii organismului uman. Aventura catre o viata sanatoasa este a fiecaruia in parte si incepe in momentul in care intelegem ratiunea pentru care trebuie sa consumam din toate cate putin. Mottoul care ar trebui sa ne ghideze este: “Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc!”