Cristian Margarit

Expert în Fitness - Romania

Detalii Speaker

Cristian este un autodidact în domeniul nutriţiei şi un expert în fitness cu o activitate plină de rezultate în mediul online, în reviste, emisiuni TV, dar şi ca proprietar de sală de fitness, organizator de eveniment sportive, producător de clipuri cu exerciţii de antrenament ca să menţionăm doar o parte din activităţile sale şi domeniile de interes.

Având certificări în antrenamentul personal şi completându-şi formaţia de nutriţionist el aduce o abordare holistică asupra nutriţiei, a activităţilor fizice şi a bunăstării, fixând noi standarde în acest domeniu de-a lungul întregii sale cariere. Crede ca ne definim prin ceea ce facem pentru oamenii din jurul nostru.

Activitatea sa

2001 – prezent – fondator si realizator getfit.ro, primul site de fitness dedicat publicului larg

2003 – prezent – fondator si manager getfitshop.ro/ Get Fit Shop (magazin de suplimente nutritive si accesorii)

2005 – 2007 – fondator si manager Get Fit Gym

2005 Producator al DVD-ului cu programul de antrenament „GetFIT cu Razvan Protasievici”

2006 – prezent – consultanta in nutritie si fitness (inclusiv pentru companii)

2008 – prezent – workshopuri si speaker la conferinte de viata sanatoasa

2008- prezent – importator unic in Romania pentru suplimentele nutritive Now Foods (USA)

2009 – prezent – organizator de tabere de sanatate si fitness (Fit Camp)

2010 – prezent – organizator de evenimente sportive de masa (Miscarea Face Bine by Dolce Sport)

2011 – 2016 – realizator al emisiunii “Get FIT” la Tananana Radio (initial Activ FM)

2011- prezent – consultanta meniuri gradinite, scoli, restaurante (Calif, Shoteria, Flavours/Stradale).

2012 – 2015 – partener in turneele nationale “Maraton spre sanatate”, „Maraton FatBurning” si in programul „Fat Burning by Kinga”

2013- prezent colaborare cu Danone Romania pentru informarea corecta a publicului privind beneficiile iaurtului, inlcuzand educatie nutritionala pentru micii fotbalisti la Cupa Hagi Danone.

2013 inceperea colaborarii in sportul de performanta cu Benjamin Adegbuyi, locul 2 mondial in kickboxing la categoria grea (promotia Glory).

2014 – lansarea ArtroHelp, cel mai complex produs pentru sanatatea articulatiilor (coautor al formulei), fabricat de Zenyth.

2014 – lansarea cartii „Dieta ketogenica – Solutia nutritionala in epilepsie si boli neurologice”, coautor, editata de Asociatia pentru Dravet si alte Epilepsii Rare

2015- colaborare cu Eisberg Romania pentru promovarea salatelor ca parte a unei diete sanatoase, prin retete de salate prezentate pe getfit.ro

2015- colaborare cu World Class Romania pentru aplicatia de nutritie destinata clientilor din programul „Let’s Go You” (retete, planuri nutritionale personalizate).

2016- colaborare cu Philips Romania pentru promovarea aparatelor de gatit sanatos, inclusiv storcatoare pentru sucuri

2017- colaborare cu Crock-Pot pentru a arata beneficiile gatitului la slow-cooker

2017 – a inceput colaborari cu Flavours și Chef Foa (gama 7Minutes din Kaufland), Casa de vinuri Cotnari.

2017 iunie a oferit consultanta nutritionala pentru echipa de fotbal Viitorul Constanta si Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

2018 ianuarie a inceput o colaborare cu producatorul de conserve de legume d’aucy pentru promovarea retetelor sanatoase avand ca baza legumele

2018 martie- foloseste pentru retetele lui electrocasnicele de de la Heinner.

Aparitii Media: TV: TVR1, Pro Tv, Antena 1, B1 TV, Zece TV, Acasa TV, Antena 2, Antena 3, TVR2, Euforia, Kanal D, OTV, Senso TV, Realitatea TV, Romania TV, DiGi, Money.ro, Antena Stars, GiGa TV, 6TV. Print: Good Food, BFresh, Men’s Health, FHM, Revista Zau, Hardbody, Pro Muscle, Muscle Fit, Estetica. Revista Gett’s, Tango. Online: Jurnalul National, Adevarul, Click, Libertatea, 121.ro, avon.ro, petocuri.ro, kudika.ro, boncafe.ro, bontonus.ro, doctorulzilei.ro, feminis.ro, fatburning.ro, sanatateatv.ro, smartatletic.ro

A creat o comunitate de oameni pasionati de fitness si viata sanatoasa incepand cu anul 2001. Aceasta comunitate are forma forumului GetFIT http://forum.getfit.ro si numara peste 10.000 de membri. Pune in legatura oameni cu aceeasi pasiune si impartaseste in acelasi timp din experienta si cunostintele lui. O parte dintre articolele sale sunt publicate pe www.getfit.ro iar o alta parte sunt pe blogul lui personal.

Din noiembrie 2011 a sustinut o emisiune saptamanala la Radio Activ FM: „GetFIT cu Cristian Margarit-Discutii sanatoase despre sport si nutritie” pe care o realizeaza impreuna cu Alexandru Manucu (Dj Smiley). Acum emisiunea este in pauza pe o durata nedeterminata dupa ce a emis si pe Tananana Radio, sambata, de la 12.00.

Incepand cu 2010 este implicat in organizarea de evenimente sportive de masa, cel mai important fiind Miscarea Face Bine by Dolce Sport, cu cinci editii deja la activ.

In 2012 a inceput un turneu de seminarii si workshop-uri prin orasele tarii, „Maraton spre sanatate„, in colaborare cu Kangoo Jumps Romania.

El se continua si in 2013 cu „Maraton Fat Burning”, de asemenea, cu seminarii de nutritie si clase de sport in diferite orase ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Arad, Iasi, Piatra Neamt, Roman, Bistrita, Radauti, Ploiesti, Targu Mures, Alba Iulia, Miercurea Ciuc, Brasov, Sibiu, Constanta, Galati.

Sustine seminarii si workshopuri de nutritie si pentru companii (Telekom, Nobel Globe, Bigotti, Dell, OTP Bank, King Games, HP) si participa ca speaker la diverse conferinte unde este invitat.

Colaboreaza cu firme de suplimente nutritive (Zenyth Pharmaceuticals) pentru dezvoltarea de noi produse, de calitate inalta, in acord cu cererea educata pe care am creat-o.

Colaboreaza cu firme din industria alimentara pentru evaluarea, dezvoltarea si promovarea de alimente sanatoase.

In anul 2014 a lansat impreuna cu firma Zenyth cel mai complex produs pentru articulatii, numit ArtroHelp. Este un produs pe care a dorit sa-l lansez de mult timp si care are in spate o documentare serioasa.

La final de 2014 a lansat impreuna cu ADER cartea „Dieta ketogenica – Solutia pentru epilepsie si boli neurologice”.

Toti banii obtinuti din vanzarea cartii se duc la Dravet Romania pentru a sustine centrul de terapii specifice epilepsiei pentru familiile care nu au mijloacele materiale necesare.

A creat instructori si concepte moderne in fitnessul de la noi in perioada cand a fondat si dezvoltat Get Fit Gym (2005, in prezent Lady Fit), dar si dupa.

A experimentat o gama foarte larga de substante si suplimente nutritive, diete, programe de antrenament.

A lucrat personal cu sute de oameni de cele mai diferite tipuri.

A lucrat cu dieta ketogenica inca din anul 2004. Este un sustinator al vietii sanatoase si a tot ceea ce implica: nutritie, dieta, sport, relaxare si pentru asta aloca zilnic timp pentru documentare.