Dr. Antoaneta Cretu

Prof. Dr., Medic primar Recuperare Medicala si Balneofizioterapie - Romania

Detalii Speaker

Medic primar Recuperare Medicala si Balneofizioterapie, Doctor in Medicina, este Profesor universitar la Facultatea de Kinetoterapie din Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, facultate pe care a si condus-o in calitate de Decan in perioada 2008-2012.
Cu o activitate didactica de aproape 30 de ani, preda in prezent studentilor de la ciclul de master Recuperare- reeducare in patologia reumatologica , Nutritie generala si Patologie nutritionala si dietoterapie.

Pe parcursul anilor a publicat mai multe carti si manuale in domeniile de expertiza profesionala si a elaborat numeroase lucrari stiintifice prezentate in cadrul unor manifestari stiintifice nationale / internationale si publicate in reviste de impact in lumea academica.

Experienta didactica, dar si practica medicala,i- au dezvoltat calitatile profesionale si i-au adus pretuire din partea generatiilor de studenti , pe care i-a calauzit pe drumul cunoasterii si al dezvoltarii abilitatilor specifice profesiei alese.

Din 2014, de la infiintarea cursului de Tehnician Nutritionist, colaboreaza si cu Fitness Scandinavia School, bucurandu-se de asemenea de pretuire din partea cursantilor.