Dr. Alin Popescu

Medic Primar in Medicina Sportiva - Romania

Detalii Speaker

Alin Popescu are 45 de ani si este medic primar in medicina sportiva, absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Dr. Carol Davila” Bucuresti (promotia 2000). Are competenta in management sanitar si apifitoterapie si este licentiat de asemenea in chimie – fizica (1997) si psiho-sociologie (2003). Este absolvent al cursurilor de master “Managementul antrenamentului sportiv” si „Managementul sanatatii publice si al serviciilor de sanatate”.

Colaboreaza cu F.R. Rugby de 17 ani (in ultimii 12 din pozitia de medic coordonator – C.M.O.), cu Hyperclinica MedLife Bucuresti de 11 ani, cu Trustul de Presa Galenus (fost KLTC) de 14 ani si a fost timp de 5 sezoane (co)prezentator al emisiunii saptamanale “Cearta in bucate” de la Prima tv (perioada 2009 – 2011).

Este din iunie 2016 secretar general al Societatii Romane de Medicina Sportiva –  membru fondator si secretar general al Centrului de Studii despre bere, sananate si nutritie – si  membru al Consiliului Director al Fundatiei Ronald Mc Donald Romania.

Ii plac provocarile, munca in echipa si crede cu tarie ca maine poate sa fie mai bine ca astazi!